Despre Academia Romstal

Echipa Academiei Romstal cuprinde în prezent 9 lectori.

 

Cursurile susţinute şi organizate de Academia Romstal sunt următoarele:

- Cursuri tehnice:

  • Perfecţionare tehnică pentru angajaţi în reţeaua Romstal şi firme colaboratoare;formare iniţială tehnică pentru noi angajaţi în reţeaua Romstal;
  • Atestare tehnică specialişti din firmele de instalaţii partener Romstal;
  • Pregătire operatori service angajaţi în reţeaua Romstal şi firme colaboratoare;
  • Prezentări tehnico-comerciale de noi produse comercializate de Romstal;
  • Consultanţă tehnică de specialitate.

 

- Cursuri autorizate de către ISCIR pentru firmele de instalaţii:

RVT (responsabil cu verificarea tehnica), RSL (responsabil cu supravegherea lucrarilor) si RVSTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor).

 

- Cursuri de calificare în meseria „Instalator Instalaţii de Încălzire Centrală":

Academia Romstal este autorizată din octombrie 2005 pentru organizarea de programe de calificare în meseria „Instalator Instalaţii de Încălzire Centrală" –cod COR: 7136.2.4 de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Municipiul Bucureşti) – Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei / Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

 

- Cursuri de vânzări: formare iniţială pentru noi angajaţi în reţeaua Romstal şi perfecţionare în domeniu pentru angajaţi în reţeaua Romstal şi firme colaboratoare.

 

- Cursuri (consultanţă) resurse umane: management, team-building, atitudine, analize de climat de lucru, comunicare, evaluarea performanţei.

 

- Cursuri pentru studenţii de la Facultatea de Instalaţii (Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti - UTCB) – în baza Protocolului de Colaborare încheiat între Academia Romstal şi UTCB: prezentări tehnico-comerciale de produse Romstal pentru studenţii anului IV şi efectuarea stagiului de practică pentru studenţii anului IV.

 

Academia Romstal susţine şi organizează cursuri în România (Bucureşti, Constanţa, Deva,şi Suceava), Republica Moldova (Chişinău) şi Ucraina (Kiev şi Lvov).